Voorbeschouwing Roda’46 1 – VV Hooglanderveen 1


Voorbeschouwing Roda’46 1 – Hooglanderveen 1

Zaterdag 12 oktober as speelt Roda’46 1 thuis tegen V.V. Hooglanderveen 1. De voetbalvereniging Hooglanderveen is opgericht op 14 juni 1946. Willem Tomassen, Herman Mossink en Eef Mulder waren de grondleggers van de vereniging. De voetbalvereniging was toentertijd een kleine dorpsclub. Met de komst van de omliggende Vinex-wijk Vathorst werd gekozen voor een nieuw en groter complex aan de andere kant van het spoor om zodoende ook de jeugd van Vathorst te kunnen faciliteren. Dit complex kreeg de naam Sportpark Willem Tomassen en ligt aan de Heideweg in Hooglanderveen. Na de verhuizing zag de voetbalvereniging haar ledenaantal verdrievoudigen. De hoofdmacht klom van de onderste regionen van de vijfde klasse naar de zondag tweede klasse. Sinds dit seizoen is de overstap gemaakt naar het zaterdagvoetbal.

De ploeg van hoofdtrainer Frank Corba (vorig seizoen nog de trainer van Roda’46 zondag 1) behaalde uit de tot nog toe gespeelde 3 wedstrijden 0 punten en staat hiermee op de 12de  plaats van de ranglijst. De laatst gespeelde competitiewedstrijd werd thuis met 0-2 verloren van Nunspeet. De resultaten in de competitie tot nu toe zullen niet volgens de verwachting van de geel/blauwen uit Hooglanderveen zijn.

De gastheren wonnen vorige week met 2-3 uit bij Lunteren. Binnen een half uur stond het 0-2 door doelpunten van Stefan en Pim. Hierna kwam Lunteren terug in de wedstrijd en werd het nog 1-2 bij rust. Na de rust werd het 2-2. Een kwartier voor tijd was het Stijn die met een prachtige goal de 2-3 op het scorebord plaatste.  Door deze overwinning heeft Roda’46 nu 9 punten uit 3 gespeelde wedstrijden en staat hiermee op de 2de plaats van de ranglijst. 

Kunnen de mannen van trainer Wijnands de overwinningsreeks uitbreiden met nog één overwinning? Hoe zullen de mannen van trainer Frank Corba het verlies van de laatste drie weken hebben verwerkt. Om ongeveer 17:00 uur zullen we het weten. 

Supporters van Roda’46 kom de spelers in deze thuiswedstrijd aanmoedigen, de spelers en technische staf zullen uw ondersteuning zeker waarderen. 

De wedstrijd staat onder de leiding van scheidsrechter C.M. van Beek en het aanvangstijdstip is 15:00 uur.

Wedstrijdbalsponsor:

De balsponsor van deze wedstrijd is Huygens & Groenevelt financieel advies. Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden. www.huygens-groenevelt.nl

Huygens & Groenevelt financieel advies is in 2019 opgericht door twee Leusdense ondernemers, Remi Huygens en John Groenevelt. De een hypotheekadviseur, de ander adviseur pensioen en inkomen. Door het bundelen van onze krachten, kunnen we ons nu richten op de totaalrelatie. Dat betekent dat u bij ons, naast hypotheek advies, ook op het juiste adres bent voor advies in pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Bent u zzp’er en wilt u een succesvolle start maken door de belangrijkste zaken goed te regelen? Wij zijn onderdeel van uw voorbereiding en geven advies over de verschillende verzekeringen die niet mogen ontbreken.