Voorbeschouwing Roda’46 1 – VV Woudenberg 1


Voorbeschouwing Roda’46 1 – VV Woudenberg 1

Zaterdag 28 september 2024 speelt Roda’46 1 de eerste thuiswedstrijd voor de competitie tegen onze buren uit Woudenberg. VV Woudenberg is opgericht op 17 augustus 1981 en speelt op Sportpark de Grift. 

De ploeg van hoofdtrainer Mitch Maas wist afgelopen zaterdag thuis met 2-0 te winnen van Hooglanderveen, door twee doelpunten in de laatste minuten van de wedstrijd, nadat een speler van Hooglanderveen een rode kaart kreeg.

Roda’46 speelde goede wedstrijd uit bij De Merino’s in Veenendaal. In een gelijk opgaande wedstrijd wist uiteindelijk Tyrell de 0-1 te maken en zodoende behaalde Roda’46 de toch wel verdiende overwinning, gelet op de kansenverhouding. 

Roda’46 en Woudenberg spelen de laatste jaren regelmatig tegen elkaar in competitieverband. De laatste keer in Leusden in het afgelopen seizoen en dat leverde een 5-1 overwinning op voor de gastheren. Eenzelfde uitslag zal door de mannen van trainer Robert Wijnands met gejuich worden ontvangen. Woudenberg zal hier niet zomaar aan meespelen en haar huid zeker duur verkopen. 

Supporters van Roda’46 kom de spelers in deze thuiswedstrijd aanmoedigen, de spelers en technische staf zullen uw ondersteuning zeker waarderen. 

De wedstrijd staat onder de leiding van scheidsrechter B.J.E.M. van Heeswijk en het aanvangstijdstip is 15:00 uur. 

Wedstrijdbalsponsor:

De wedstrijdbal van deze wedstrijd wordt aangeboden door Sportveldenonderhoudsbedrijf Ossendrijver. Het bedrijf voor het in topconditie brengen en houden van uw sportvelden. Spotveldenonderhoudsbedrijf Ossendrijver kunt u vinden aan de Hessenweg 116A in Achterveld.