Voorbeschouwing Roda’46 - VV Nunspeet


Voorbeschouwing Roda’46 1 – Nunspeet 1

Zaterdag 19 oktober as speelt Roda’46 1 thuis tegen V.V. Nunspeet 1. De voetbalvereniging Nunspeet is opgericht op 1 september 1924 en is hierdoor dus 100 jaar en speelt op Sportpark De Wiltsangh. Voor de competitie werd er in het seizoen 2022-2023 voor het eerst en voor het laatst tegen elkaar in Leusden gespeeld. 

De ploeg van hoofdtrainer Werner Pluim behaalde uit de tot nog toe gespeelde 4 wedstrijden 12 punten en staat hiermee op de 1ste plaats (op doelsaldo) van de ranglijst. De laatst gespeelde competitiewedstrijd werd thuis met 1-0 gewonnen van VRC uit Veenendaal.

De gastheren wonnen vorige week met 1-0 thuis tegen Hooglanderveen. In een spannende en moeizame wedstrijd was het Krishen die met een bal in de kruising voor de 1-0 zorgde.  Door deze overwinning heeft Roda’46 nu eveneens 12 punten uit 4 gespeelde wedstrijden en staat hiermee op de 2de plaats (op doelsaldo) van de ranglijst. 

Kunnen de mannen van trainer Wijnands de overwinningsreeks uitbreiden met nog één overwinning? De ploeg van Nunspeet zal hier niet aan willen meewerken en ook de ongeslagen status willen behouden. Om ongeveer 17:00 uur zullen we het weten. Supporters van Roda’46 kom de spelers in deze thuiswedstrijd aanmoedigen, de spelers en technische staf zullen uw ondersteuning zeker waarderen. 

De wedstrijd staat onder de leiding van scheidsrechter N.S. Goutier en het aanvangstijdstip is 15:00 uur.

Wedstrijdbalsponsor:

De wedstrijdbal wordt aangeboden door: Van Schoonhoven Infra BV. Van Schoonhoven Infra is een aannemersbedrijf op het gebied van de grond-, weg- en waterbouwsector. Haar projecten gaan van eenvoudige onderhoudswerken tot grote reconstructies en van grondverzet tot saneringen. Het bedrijf is vooral actief in Midden-Nederland vanuit haar hoofdkantoor in Leusden. Het activiteitenpakket is aanzienlijk en bestaat uit, aanleg, renovatie en onderhoud van riolering; aanleg en onderhoud van verhardingen; plaatsen en onderhouden van wegmeubilair; grond- en baggerwerken (aanleg dijken, kanalen en waterpartijen); aanbrengen van beschoeiingen en damwanden; cultuurtechnische werkzaamheden en terreinonderhoud. Van Schoonhoven Infra is daarnaast ook nog zakenvriend van het KWF, zij willen hiermee een bijdrage leveren aan belangrijk kankeronderzoek. U vindt Van Schoonhoven Infra BV aan de Ambachtsweg 1 in Leusden (www.vanschoonhoveninfra.nl).